Remanufacturare Cartuse Laser
Pagina Principala Refill Cartuse Laser Remanufacturare Cartuse Service Imprimante, Sisteme Comenzi Contact
Despre incarcarea cartuselor

Remanufacturare inseamna reconditionarea completa a unui cartus, pastrand doar carcasa din plastic a acestuia si angrenajele nesupuse uzurii. Dupa caz, cilindrul fotosensibil, lamela de stergere a acestuia sau bucsele din plastic ce se uzeaza in timpul functionarii sunt inlocuite cu unele noi. Toate piesele sunt curatate de toner cu ajutorul unui aspirator special. La unele modele, cartusul se poate chiar resigila, impiedicand scurgerile mici de toner, intocmai ca la un cartus nou-nout! Remanufacturarea unui cartus nu inseamna pentru utilizatorul unei imprimante doar un cartus practic nou, dar mult mai ieftin decat cel original, ci inseamna si grija pentru mediul inconjurator: aruncam mai putin la gunoi, reciclam mai mult din ceea ce ar fi putut sa "polueze" mediul!

Un pret mai bun pt dumneavoastra!

photo 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reconditionarea completa a cartusului inseamna un cartus practic nou, la pret mult mai mic!

 

Comanda acum!

Grija pentru mediul inconjurator

photo 4

 

 

 

 

 

Orice cartus reincarcat sau remanufacturat inseamna mai putin gunoi si reciclarea unor materiale altfel poluante!

Comanda acum!

Start bun in recuperarea imprimantei

photo 2

 

 

 

 

De multe ori, pretul unui cartus nou este aproape la fel de mare ca si cel al unei imprimante noi, similare; reconditionand cartusul vechi puteti economisi chiar pretul unei imprimante noi!

Comanda acum!

Economie reala de bani

photo 5

 

 

 

 

La modul concret, cea mai ieftina imprimanta laser alb negru costa in acest moment aproximativ 70 de euro; un cartus nou pentru ea costa insa 50 de euro. O reincarcare costa in medie 10-15 euro iar o reconditionare completa a cartusului cam 25 de euro. Din doua reincarcari ale cartusului economisim pretul unei imprimante noi!

 

 

 

Comanda acum!